9028 Győr, Külső Veszprémi út 10-12. | info@crossfitarrabona.hu | +36 70 635 19 20 | +36 70 620 05 31

CrossFit Endurance

2019. március 30., 21:20

❗️Még le sem telt a munkaidőd, lélekben már a teremben jársz, hogy végre egy krva jót edzhess. Itt tudsz igazán önmagad lenni, ez vagy Te. Számolod a lépéseket a konditerem bejáratáig, míg végre beléphetsz. Magadba szippantod a jól ismert illatot, átöltözöl és... és fogalmad sincs, hogy mit csinálj, minek állj neki.???? Emelnél súlyt, de csak módjával. Lenyomnál egy kardiót, de már rohadtul unod a futópadon, eliptikus traineren és a taposópadon eltöltött kínnal teli órákat. És természetesen megint egyedül vagy, mert a haverodnak/barátnődnek megint jobb dolga akadt az újévi fogadalmatoknál.

☝️Ne ess kétségbe, sokszor találkozom a Tiédhez hasonló történetekkel. Tudom, hogy milyen az egyhangú, monoton edzés, a szakszerű és következetes edzésprogram hiánya, illetve az edzőpartner, aki mindig lemondja a közös sportolást.

????Van egy óránk a teremben, ami kifejezetten ezt a problémát hivatott orvosolni. A neve CrossFit Endurance Igazi kihívás nyújt, mindenkinek a maga szintjén. Nem igényel különösebb sportmúltat. A gyakorlatok úgy vannak összeállítva, hogy szinte bárki meg tudja csinálni különösebb tapasztalat nélkül is. Nem kell hatalmas súlyokat emelgetned és nem kell maratonokat sem futnod. Az edzés kb. 40 perc intenzív mozgás, ami nagyon hatékony időmenedzment szempontjából (nem megy el feleslegesen az idő beszélgetés és pihenő címszó alatt).

És az eredmények is magukért beszélnek... (nézz szét bátran az oldalunkon).

Jah, és mindezt olyan edzőtársak között, akik kitartóak és motiváltak, hogy elérjék a céljukat és ebben segítenek Neked is! 


Ha szemmel látható eredményeket szeretnél, amellett, hogy egy egészségesebb életet élsz, próbáld ki a CrossFit Endurance óránkat. Gyere el, nézd meg, hogy milyen az edzés. Milyen jó a hangulat és ha tetszik, legyél a csapat része. Az első edzés természetesen ingyenes!

Várunk mindenkit Mosonmagyaróváron a Crossfit Ad Flexumban és Győrben a CrossFit Arrabonában

Crossfit Arrabona