9028 Győr, Külső Veszprémi út 10-12. | info@crossfitarrabona.hu | +36 70 635 19 20 | +36 70 620 05 31

Rólunk

A CFA egy erőnlét fejlesztő, és kondicionáló edzőterem, amely módszere nem hasonlítható össze más termek (bootcamp-ek) edzés módszereivel.

Célkitűzéseink:
Ha unod már a konditermi edzéseket, a monotonitást akkor itt a helyed.

"Mi nem használunk gépeket, mi építjük őket"

Edzéseink során különféle edzésmódszereket alkalmazunk, mint az olimpiai súlyemelés, erőemelés, kettlebell, futás, evezés, alap tornagyakorlatok, erősember feladatok... Úgy véljük és valljuk, hogy a CFA-ban sportoló egyéneknek meg kell tapasztalniuk, hogy lehet ezeket a különböző módszereket hatékonyan egyesíteni a CrossFit-ben. Ez a megszerzett tapasztalat birtokában lehet a későbbiekben meglátni, hogy miben különbözünk edzésmunkánkban a környezetünkben lévő más edzőtermektől. Vendégeink különböző edzettségi állapottal, testtömeggel, erőnléttel kezdik meg a tréningeket. A hozzánk való csatlakozáshoz és az edzések megkezdéséhez nem kell „fittnek” lenned, a feladatok kezdő nehézségi szintjei személyfüggőek, hogy a gyakorlatok elvégzése mindenki számára biztonságosan kivitelezhetőek és élvezhetőek legyenek.

A vendégkörünket alkotó „CrossFitter”-ek az élet minden területéről érkeznek, közöttük megtalálhatóak: tanulók, anyukák, orvosok, tanárok, fizikai és szellemi munkát végzők egyaránt. Ami közös Bennük: a testmozgás iránti igény és a teljesítmény orientáció. Edzésterveink összeállításával minden résztvevőnek szeretnénk napi szinten egy bizonyos szintű sikerélményt is biztosítani. Nem elhanyagolható jellemzője tréningjeinknek a közösséghez való tartozást és az egymás segítését jellemző magatartási forma sem!
Crossfit Arrabona